Shoppat

Det blev massa reashopping idag, bara fynd... På Hemtex (halva priset i hela butiken) hittade jag två små stalllyktor och två getingfångare 88 kronor för allt. På Wedins blev det ett par sandaler till B. A E fick en cool gitarrbody från Åhléns och sen blev det en hel påse med kläder från H&M: jeans, tisha, finstickad tröja, jeanskeps och en klänning. Allt från H&M förutom klänningen var till B.
Innan Ikanohuset öppnade var vi först på K-rauta och köpte vitfärg, en burk med högblank färg till taket i barnens (blivande) rum och en 3 l hink med utevit. Det var rea på utefärgen, 3 l kostade nästan lika mycket som 1 l kostade i vanliga fall, jag tänkte att det säkert går åt till nåt. Och efter K-rauta var vi till Stallbutiken och köpte mer mineraler, de vi la in i tisdags var slut redan igår tydligen... Galet! Nina har ju handmatat hästarna med mineraler när de inte haft fri tillgång så det var konstigt att de hade så stort behov tycker jag.Tisha till B och body till A E


Kommentarer
Postat av: sara

Ja håller me dig!!! Det behövs inte ens nåt stort att få köpa..bara nåt så blir man genast gladare :-) Har själv fyndat en kjol idag på Lindex :-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback