Dagens outfitsÄlskade barnen, B med sin "isbönn" (isbjörn) som absolut skulle vara med på kortet.Jag i "dagens outfit", jag har mina vanliga jeans också. Eftersom jag har ett par menar jag.
Därav att jag aldrig har dagens outfit egentligen.

Nu ska vi käka frukost.
Kommentarer
Postat av: sarah

vi kanske ska fösöka träffas någon dag???

Postat av: Nina

Tjena Snyggingar!Vill bara tala om att även jag bara äger ett par jeans. Jag har växt ur de andra två paren under våren och sommaren. Fick köpa ett par nya för att ha åtminstone ett par jag kan använda.....

Jag HAR börjat med lite diet, eller vad man ska kalla det, men det går så långsamt med viktminskningen. Men jag tröstar mig med att det SKA det ju göra. Till nästa sommar är jag säkert jättesmal och skitsnygg, eller hur?

By the way...min outfit för i dag är: två linnen (ett vitt o ett svart), en svart linneskjorta, en rätt kort kjol i vitt, svart o rött, tights och boots--aktiga stövlar.

Innan jobbet hade jag: för stora blommiga flanellpyjamasbyxor och en randig långärmad t-shirt samt Hanses fleecetröja. Kanske inte lika käckt som det jag har på jobbet....Men "kläder" jag TRIVS i.

Eftersom jag håller lite diet är jag alltid hungrig, så lunchen åt jag redan 11.15. I eftermiddag vankas det bara bananer, vindruvor och mandariner.Ha en bra dag allihopa, från Nina

2008-09-26 @ 12:23:35
URL: http://www.123minsida.se/skogalund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback