Lååång dag

Imorse gick vi upp vid 6.30, vid kl.9 eller så var vi inne i Motala på marknad. Det var den årliga skrotmarknaden, typ mest skräp. Mycke moppe- och bilgrejer, vilket Henke och Lasse såklart gillade. Sen var det en hel del IKEA grejer som var typ 5-10 år gamla. Inget jag skulle lägga pengar på. Men det fanns säkert nåt fint om man orkade leta lite! Henke köpte några grejer till Forrrden. Micke, Lovisa och barnen var också där och Eva med, förstås.



Strax före lunch åkte vi hem igen. Mamma, Mats, Camilla och farmor kom hit och sen Eva och Lasse med. Vi käkade thaimat till lunch och sen åt vi cheesecake och snickerskaka. Sen gick Camilla, mamma, farmor, B, A E och jag ut på en promenad. Skönt att komma ut lite. Sen var vi en sväng till stallet och matade födelsedagshästen Carmensita med morötter. Det gillade hon! B red runt lite i hagen på henne, kul!!


Gammal bild...

Just nu tar vi det lite lugnt. Vi är jättetrötta efter en tidig morgon och en fullspäckad dag.



Barnen fick jättemycket fina födelsedagspresenter (B: kläder, bok, DVD. A E: ryggsäck, bok) och påskpåsar med leksaker till sandlådan resp. ett Bu och Bä-memory. Jag fick en påse med böcker av Sarah.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback