Finns i sjön!

Båda barnen har precis lärt sig kortspelet finns i sjön så nu spelar vi det ungefär en gång om dagen. Ikväll var det hela familjen som spelade tillsammans, kul att göra nånting som är riktig familjelyx. Älskar när alla är med och umgås. Nu sitter barnen i kökssoffan och läser låneböcker och jag kollar lite bloggar. Barnen är nyduschade och fräscha, snart blir det läggdags för dom för det har varit några riktigt sena kvällar den senaste tiden. Jag är också jättetrött och vill gå och lägga mig. Planen för imorgon är att baka lussekatter, jag har köpt saffran och kesella så det räcker till dubbel sats, mums!

När det gäller julen så börjar gärna i november så man slipper all stress i december sen. Sånt man kan göra nu och sen frysa in är ju smidigt och enkelt att förbereda.

Kommentarer
Postat av: Too di Boo ♥

fnissar till åt "Finns i sjön" Jag har utbildat personal på våra svenska Casinon i spel i flera år tidigare..Och det så hysteriska är att när jag började med det, så kunde jag inget annat kort spel än just finns i sjön..och skitgubbe:))) Så det kan gå:))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback