Vem är Du?

Alla ni som läser min blogg kan väl säga hej i kommentarerna och skriva en rad om er själva??? Vem ni är, hur ni hittade hit och om ni har nån egen blogg! Kom igen nu!

Kommentarer
Postat av: Lena

hej heeej! jag heter Lena och har hittat hit för att du verkar va en glad och sprallig tjej! jag är också glad och sprallig mest hela tiden och har också en blogg!

Postat av: Mia

Hej! Hittade dig genom en annan blogg, blev ju förvånad då jag kände igen er så nu läser jag här lite då och då! Älskar att se bilder ifrån ert hus och loppisfynd.

2012-05-06 @ 19:49:53
URL: http://muntriksbravader.blogspot.com
Postat av: Camilla

Jag heter Camilla och är din syster. Jag kikar hit varje dag men r dålig på att skriva. Jag vill veta vad ni gör om dagarna och om du har nya projekt på g! Det roligaste är er vardag Och bilder. Jag hoppas du lägger upp före och efter bilder på vår plankan utmaning ;)

2012-05-07 @ 16:05:59
Postat av: Johanna

Klart du förstår att jag också tittar in lite då och då :) Vi vill ha mer bilder, framförallt på barnen men också nya huset! Jag har massa roliga plankor du kan göra! Se om jag kan ordna ett bildspel... Men klart vi vill se före och efter bilder :)

2012-05-14 @ 20:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback