Check, check, check

Idag är min lediga dag, jobbade 43 timmar förra veckan och hade en ledig dag då. Så idag har jag checkat av massa saker, t.ex. städat iordning ute på trappen, nu är det bara lite grejer på bordet där ute som ska tas bort. Jag har plockat in alla redskap som legat runt om i trädgården, plockat undan krukor och leksaker och tömt krukor med vissna blommor i. Det är så fint nu. Det som är kvar är att plocka in grillen, utemöblerna och att köra iväg sopsäckar till tippen. Med mera... Det finns alltid massor att göra, men nu känner jag att det får räcka för idag. B och jag spelade små pirater förut och nu har vi precis gjort klart en omgång lussekatter för gräddning, barnen var väldigt taggade på att baka och sätta i russin.

Kommentarer
Postat av: Nina Liljedahl

Lika duktig och energisk Cattis som alltid :)
Låter jätteskönt att ha röjt i trädgården. Vi började ju för ett tag sedan, men kom visst av oss. Nu börjar det se ut som Sjutton igen...

Svar: Tack Nina :) Jag är inte klar på långa vägar, men det är en bra start iallafall. Vi har halva trädgården full med rest-grejer efter takbytet . . . Så jag hoppas det inte kommer snö än på ett tag, det vore skönt att få bort lite mer före det.
Cattis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback