Den efterlängtade Nalle Rufs-helgen

 
I Bs klass har dom en liten nalle som heter Nalle Rufs. Den nallen följer med ett barn hem varje helg och sen har hen med sig en skrivbok där man får skriva i vad de hittat på under helgen. B har längtat efter att det skulle bli hans tur att ha Nalle Rufs med sig och i fredags kom han hem och sken som en sol. Äntigen var det hans tur att ta med Nalle Rufs hem!
 
 
Vi bakade chokladkakor, Nalle Rufs har fattat tag om elvispen så allt går rätt till.
 
 
Jag har jobbat under helgen, men min käre man hade tagit den här bilden när B och Nalle Rufs spelar flipperspel också. Jag har fått läsa högt ur boken där alla barnen skrivit om sina helger tidigare, båda barnen tycker det är jättespännande. Det ska bli kul att höra vad B berättat för klassen sen, för alla barn får berätta om helgen och visa bilderna de är med på.
 
 

Kommentarer
Postat av: eva

vad spännande med en nalle rufs helg

2012-11-19 @ 13:34:23
Postat av: Sarah E

oj vad spännande! Det ser ut som att ni har haft en härlig helg tillsammans, på lördag får B gärna berätta hur han tycker att det var! Pussa o krama barnen från mig!

2012-11-19 @ 21:47:01
Postat av: Nina Liljedahl

Vilken bra idé av Bs lärare! Tar alla barn bilder och sätter i i boken också? Eller är det bara B som har gjort det? Eller de kanske visar bilder när de berättar utan att sätta in i boken?


Svar: Alla barn skickar med minst en bild som dom sätter fast i boken. Barnen älskar det, det var flera som hade äldre syskon eller kusiner som också haft med sig Nalle Rufs hem. B har en jättebra fröken, jag är jätteglad för det!
Cattis

Postat av: Nina Liljedahl

Vad härligt!
Kommer A E också att ha henne eller kommer hon att följa Bs klass?

Svar: Jag vet faktiskt inte hur det blir. Om hans lärare bara har hand om hans klass i förskolan eller om dom följer med uppåt. Jag skulle tro att han får riktiga lärare från 1:an... Jag har inte riktigt kollat det för det är så långt borta. Eller jag intalar mig att det är långt borta iallafall :)
Cattis

2012-11-22 @ 19:20:56
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Haha...ja man tror att det är långt borta, så säger det bara swisch så är man där. Jag håller tummarna att AE får en bra lärare, oavsett vem det blir :)

2012-11-23 @ 13:40:52
URL: http://stallskogalund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback