7-åringen in tha house

Binning
 
Binning 070410
 
 
 
 
 
 
Jag behöver ett kort på 7-åringen här också sen är det komplett...
 
 

Kommentarer
Postat av: Nina Liljedahl

Åh vilka fina foton!
Tänk att han är sju år nu...

Postat av: Nina Liljedahl

Sv: Vilket bra tips! Jag har varit inne på funderingar om att försöka göra en grej om dagen, jag tror det var du som tipsade om det också eller så blandade jag ihop det med "en påse om dagen".
Helt klart behöver jag i allafall bestämma mig för en strategi som kan fungera och som jag mår bra av.

Jag förstår att det kändes jättebra när du hade tvättstugan som veckoprojekt! Men jag har ju mitt hem i lite sämre skick än du, så jag hinner nog inte ett rum på en vecka. Men skam den som ger sig, någon gång ska väl även jag återerövra mitt hem.

Svar: Det behöver inte vara ett helt rum, det kan vara ett hörn eller en hylla man vill fixa. Här är bloggen som dragit igång projektet och där kan du se vilka mål hon haft: http://thenonconsumeradvocate.com/
Cattis

2013-06-07 @ 20:15:45
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Sv: Ja det ska bli fantastiskt skön om vi får ett gäng sålda. Jag håller på att bearbeta Leif (Dart Light) att han ska köpa några ston och betäcka med Eliot. Men han är seeg som kola hihi. Men det var han när det gällde Dior och Eliot också, men nu är han jätteglad över dem.
De var ute på sin första clear round i helgen. Dior fick fyra fel och Eliot gick två felfria rundor. Nu ska de få sommarlov i en månad ungefär.
Var inte du med där en gång?

Svar: Nej jag har tyvärr inte varit med dit, jag var med till Börje på Fredriksberg däremot. Jag blir så inspirerad när jag läser din blogg, gud vad ni jobbar och står i med era röjningar och fint blir det!
Cattis

2013-07-01 @ 13:58:07
URL: http://stallskogalund.blogg.se
Postat av: Nina Liljedahl

Tack för dina gulliga kommentarer!
Ja det är helt underbart vad bra man mår när man får en massa gjort. Man blir mycket piggare och vill bara göra mer och mer. Man blir verkligen pigg av att vara ledig så länge också! Det är sån skillnad på att ha semester och att inte ha det, även om jag har varit ledig i upp till fyra dagar i rad när jag jobbar. Det här är verkligen livet på en pinne ;-)

2013-07-17 @ 22:40:50
URL: http://stallskogalund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback